Voedingsadvies

Een individueel advies dat afgestemd is op jouw persoonlijke eet-, leef- en gezondheidssituatie. Je doel kan afvallen zijn, of juist aankomen. Je wilt je fitter voelen of van je acné afkomen. Vegetarisch eten of zonder zuivel. Wat je vraag of doel ook is, bij mij ben je aan het juiste adres.

Lees meer

Traject op maat

Jij wilt iets veranderen en ik begeleid je daarbij. De basis is een voedingsadvies dat precies is afgestemd op jouw leefsituatie, gezondheid en doelen. Vervolgens ondersteun ik je op verschillende manieren. Ik stimuleer en inspireer je en help je door te gaan wanneer het soms niet lukt.

Lees meer

Gezond afvallen

Deze cursus geef ik in samenwerking met Fysiotherapie Hoogezand. Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten. We werken in kleine groepen. Zo kunnen we je individuele aandacht geven en ervaar je ook de steun en stimulans van andere deelnemers.

Lees meer

Workshops

In de workshops ‘Gezond en puur koken’ leer je hoe je eenvoudig een gezond ontbijt, gezonde snacks en een gezonde lunch kunt maken. Spelenderwijs geef ik je daarbij informatie over gezonde voedingsmiddelen.

Lees meer